Vanzare casa 6 camere

Zona Comisani, Comune/sate Dambovita vezi harta

100.000 €

Ultima actualizare: 9 Octombrie 2014
Rata credit de la 2,017 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 113555

* campuri obligatorii

De vanzare casa la rosu plus spatiu comercial finisat si in exploatare, ambele construite din BCA alb cu planseu de beton, casa are amprenta la sol 98 mp si totala 180 mp, spatiul comercial 34 mp.Spatiul comercial este acoperit cu tigla, are tamplarie din PVC cu geam termopan, usi din termopan, gresie, faianta, instant electric pentru apa calda, incalzirea se face tot electric, apa si curentul electric trase, gazele si canalizarea la poarta,are si fantana in curte.Casa este acoperita cu tabla tip lindab si are etajul tencuit la interior.Terenul total aferent constructiilor este de 4402 mp cu deschidere la strada asfaltata de 13 ml, latindu-se in spate la 29 ml, are gazon, vita de vie si solarii pentru legume de circa 100 mp.Pret de vanzare 100000 euro negociabil. Aceasta oferta apartine exclusiv Agentiei Imobiliare Mala.

Detalii imobil casa 6 camere

Comision 3%
Camere 6
Suprafata 180 m2
Structura ex: P+1
Bai 2
Suprafata teren 4400 m2
Deschidere 13
Amprenta la sol 90m2
Centrala termica electrica
Material BCA
Stare proprietate in constructie
An constructie 2006
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Sosea asfalt
Parcare privata

-

Agentia Imobiliara Mala

Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare

Zone: toate zonele din Targoviste

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 8 Septembrie 2014

Vechime: 25 ani, 6 luni

Comision perceput: 3%

Agentia Imobiliara Mala

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 8 Septembrie 2014
  • Vechime: 25 ani, 6 luni
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Targoviste
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..