Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar VAND (sau schimb cu apart) casa P+1 in Voinesti Dambovita

249 m2, P+1, an constructie: 1990

60.000 €

Ultima actualizare: 22 Ianuarie 2019
Rata credit de la 1,214 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

PROPRIETAR - VAND sau SCHIMB Casa P+1, situata in comuna Voinesti, judet Dambovita, la DN 71 A, construita din boltari, cu pod, acoperita cu tabla, amprenta la sol 117 m.p., suprafata desfasurata 249 m.p., construita intre anii1986-1990, impreuna cu 3000 m.p. teren intravilan (751 m.p. curti/constructii si 2249 m.p. teren livada), cu deschiderea la DN 71 A de 14,87 m. Parter: 3 dormitoare, sufragerie, baie, bucatarie, scara interioara. Etaj:3 dormitoare, sufragerie, trei terase; parchet in camere, mozaic scari si holuri; tamplarie lemn. Electricitate si apa curenta (caminul de apa in curte); gaze la poarta.Situata la drumul national, la distanta de 20 km de Targoviste si aproape 100 km de Bucuresti, cu acces direct la mijloace de transport,  CU APARTAMENT echivalent in Bucuresti sau in Brasov. Pret:60000 euro, negociabil.

Detalii imobil Proprietar VAND (sau schimb cu apart) casa P+1 in Voinesti Dambovita

Camere 7
Strada Principala
Suprafata 249 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 3000 m2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1990
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..