Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Schimb vila Nord de Buc la 33 Km DB +Teren Intravilan Loturi Ilfov.Sud

225 m2, BCA, an constructie: 2015

1 €

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2016
Rata credit de la 0 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ofer pachet imobiliar insemnand : Vila P+1+ Pod depozitare supr.construita 225 mp si utila 182mp cu amprenta la sol 91 mp avand in componenta sa la parter :hol mare, dormitor, living, bucatarie, baie, scara interioara, la etaj avem: 1 living, 3 dormitoare, 1 wc serviciu, balcon mare, proprietatea are fosa septica dar si canalizare, de asemenea are apa curenta, iluminat stradal si asfalt casa este situata intr-o zona de c-tii noi,majoritatea vecinilor fiind din Bucuresti-Proprietatea este amplasata in Localitatea Cojasca Judetul Dambovita.Distantele reale de intrari in orase sunt: 20 Km de Buftea si 33 Km de Bucuresti iar de intrarea in Ploiesti(PH) sunt 23 Km in plus mai ofer Teren intravilan c-tii gata lotizat in suprafata de pana la 4000mp in Localitatea Copaceni Judetul Ilfov doresc la schimb vila individuala la cheie in Ilfov sau Bucuresti, cei interesati de schimb suporta cheltuielile notariale aferente.Pretul cumulat a intregii proprietati insemnand casa din DB plus terenul din ilfov este 110000 euro.Schimb/Schimb-Nu doresc si nu ofer diferenta.Tel.0761329671,0725065443.

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Detalii imobil Schimb vila Nord de Buc la 33 Km DB +Teren Intravilan Loturi Ilfov.Sud

Camere 7
Strada Spaiteru
Suprafata 225 m2
Structura BCA
Bai 1
Suprafata teren 600 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 2015
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Comune/sate Ilfov
  • Tip imobil schimb: casa / vila
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..