Vand sau schimb casa situata la 27 km de Bucuresti cu apt. Bucuresti

250 m2, P+1, an constructie: 2000

60.000 €

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2016
Rata credit de la 1,241 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contra apartament in Bucuresti, schimb (sau vand) casă cu teren situata în zona liniștită si civilizata, aproape de lac, mobilată, cu baie, bucătărie, sufragerie, trei dormitoare, două terase închise, două camere la mansardă înalte de 2,5 m, termopane, hidrofor, fosă septică. In curte se află o cabană de lemn și o magazie cu ustensile de gradină, mașini tuns iarba, etc. Curtea, cu suprafața de 1100 mp, este îngrijită, cu gazon, pomi fructiferi (piersic, smochin, alun, peri de diferite feluri, meri, etc.), brazi (argintiu, pini), pompe de apă, porti de fier forjat (pietonală și auto), gard nou. Trebuie neapărat văzută.


Detalii imobil Vand sau schimb casa situata la 27 km de Bucuresti cu apt. Bucuresti

Camere 6
Strada Sterianu
Suprafata 250 m2
Structura P+1
Bai 1
Suprafata teren 1100 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2000
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..