Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa 19km de Piata Victoriei

200 m2, P+M, an constructie: 2002

155.000 €

Ultima actualizare: 25 August 2016
Rata credit de la 3,141 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

an constructie 2002 calcul seismic gr 9 Richter utilitati  gaz,apa, fosa septica,36mc,energie electrica +constructie anexa + foisor vara +magazie. Casa are teren aferent de a1350mp.La  finisajele interioare este predominant lemn masiv (stejar si fag)

Detalii imobil Vand casa 19km de Piata Victoriei

Camere 4
Strada principala
Suprafata 200 m2
Structura P+M
Bai 2
Suprafata teren 1400 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2002
Compartimentare decomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..