Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casă de vacanţă - Malu cu Flori

76 m2, P, an constructie: 1978

29.000 €

Ultima actualizare: 21 Iulie 2016
Rata credit de la 604 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vând casă de vacanţă în com. Malu cu Flori, sat Miclosanii Mici (la graniţa dintre judeţele Dâmboviţa şi Argeş), compusă din: 3 camere, hol, bucătărie de vară, magazie, beci, depozit lemne. 

Casa se află într-o zonă superbă de deal, foarte liniştită şi dispune de un teren de 900 mp, pe care se află o livadă cu meri, peri, pruni, cireşi.

Caracteristici principale: structură solidă, pereți din caramidă, termoizolați la interior, acoperiș din țigle ceramice în stare f.bună, ferestre PVC cu geam termopan, parchet dublu stratificat, sobe teracotă, beci din piatră de râu, cablu fibră optică internet, TV.

Casa este conectată la reţeaua locală de apă, având şi o fântână proprie în curte. Baia face obiectul unei dezvoltări ulterioare. 

În preţ este inclus şi un alt teren de 2500 mp (din care 670 mp intravilan - curți construcții), aflat la aprox. 1,5 km de casă, într-o zonă de case și livezi, cu acces direct din drum asfaltat, precum şi la reţelele de apă şi energie electrică. Și acest al doilea teren oferă o perspectivă deosebită asupra zonei, pe el aflându-se în prezent o livadă cu meri, peri, nuci, salcâmi.

Detalii imobil Casă de vacanţă - Malu cu Flori

Camere 3
Strada Miclosanii Mici
Suprafata 76 m2
Structura P
Suprafata teren 3400 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1978
Compartimentare semidecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 1 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si dau diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..