Acest anunt nu mai este activ

Casă de vacanţă - Malu cu Flori

76 m2, P, an constructie: 1978

29.000 €

Ultima actualizare: 6 Iulie 2016
Rata credit de la 604 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vând casă de vacanţă în com. Malu cu Flori, sat Miclosanii Mici (la graniţa judeţelor Dâmboviţa şi Argeş), compusă din: 3 camere, hol, bucătărie de vară, magazie, beci, depozit lemne. 

Interiorul a fost complet refăcut în anul 2013, iar podul a fost consolidat. Casa este conectată la reţeaua locală de apă, având şi o fântână proprie. Baia face obiectul unei dezvoltări ulterioare. 

Casa se află într-o zonă superbă de deal, foarte liniştită şi dispune de un teren de 900 mp, pe care se află o livadă cu meri, peri, pruni, cireşi.

În preţ este inclus şi un alt teren de 2500 mp (din care 670 mp intravilan - curți construcții), aflat la aprox. 1,5 km de casă, într-o zonă de case și livezi, cu acces direct din drum asfaltat, precum şi la reţelele de apă şi energie electrică. Pe teren pe care se află în prezent o livadă cu meri, peri, nuci, salcâmi.

Detalii imobil Casă de vacanţă - Malu cu Flori

Camere 3
Strada Principala
Suprafata 76 m2
Structura P
Suprafata teren 3400 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1978
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..