Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa

120 m2, p, an constructie: 1977

2.600 €

Ultima actualizare: 6 Iulie 2016
Rata credit de la 52 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa4 camere1 bucatarie1 baie 3 holuriteren aferent 4100 m2pomi fructiferiapa curenta + fantana in curtecanalizaregaze la poartagaraj 2 incaperimagazie 2 incaperizona centralaalte relatii la tel.pret 26 000 euro neg.
tel. 0731  352 395

Detalii imobil Vand casa

Camere 4
Strada principala
Suprafata 120 m2
Structura p
Bai 1
Suprafata teren 4100 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1977
Compartimentare decomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..