Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa Malu cu Flori

250 m2, D+P+1+M, an constructie: 2009

198.000 €

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2016
Rata credit de la 4,012 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa D+P+E+M, an constructie 2009, cu amprenta la sol de 120 mp, 250 mp utili si marime teren de 3300 mp, cu o deschidere de 70 mlCasa detine 10 camere, 7 bai si 2 terase, fiecare camere avand baie proprie, incalzire cu centrala pe lemneZona de munte foarte linistita, aer curat, cu peisaje frumoase, ideal pentru casa de vacantaCasa este construita in anul 2009, locuita ocazional, izolata exterior, mansarda este terminata partial, detine curte foarte mare cu livada de meri, demisol pe toata suprafata casei pentru depozitare izolat, drenaj, gardul este facut din beton cu piatra naturala, terasa rustica din lemn, fiecare camera are baieDetine fosa septica, centrala pe lemne cu acces din interiorul casei in camera de servici, apa curentaActe complete

Detalii imobil Vand casa Malu cu Flori

Camere 10
Strada principala
Suprafata 250 m2
Structura D+P+1+M
Bai 7
Suprafata teren 3300 m2
Deschidere 70
Amprenta la sol 120m2
Mansarda DA
Pivnita DA
Centrala termica lemne
Material Beton, BCA
Stare proprietate buna
An constructie 2009
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Canalizare Fosa septica

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..