Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila de lux cu arhitectura mediteraneana

600 m2, D+P+M+1, an constructie: 2010

800.000 €

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2016
Rata credit de la 16,659 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila de lux cu arhitectura mediteraneana, 8 camere si 4 bai, interioare cu design deosebit si materiale de calitate, garaj doua masini. Curte partial amenajata si cu piscina.

Detalii imobil Vila de lux cu arhitectura mediteraneana

Camere 8
Strada Independentei
Suprafata 600 m2
Structura D+P+M+1
Bai 4
Suprafata teren 2500 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2010
Compartimentare decomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..