Vand casa 3 camere 721 m2 zona Darza

200 m2, Chirpici, an constructie: 1974

30.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 625 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa este situata la 20 km de Bucuresti. Sunt doua corpuri de casa. Zona linistita. Magazine, Penny Market, Lidl si Mega image. Mijloace de transport Autobuz Ratb 460, Maxi taxi 508 si Tren, Apa 2 fintini , 3 sobe teracota. Gazele sunt in fata porti. Pomi fructiferi si vita de vie. Exclus Agentii si intermediari. Rog seriozitate.

Detalii imobil Vand casa 3 camere 721 m2 zona Darza

Camere 3
Strada Gavanei nr 171
Suprafata 200 m2
Structura Chirpici
Bai 1
Suprafata teren 721 m2
Deschidere 18
Centrala termica lemne
Material Chirpici
Stare proprietate de renovat
An constructie 1974
Compartimentare semidecomandat
Utilitati apa, electricitate
Sosea asfalt
Parcare privata

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..