Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa cu livada in Cernat 50 Km de Brasov

200 m2, 1, an constructie: 1970

48.000 €

Ultima actualizare: 22 August 2020
Rata credit de la 999 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa cu livada in Cernat, str. Cetatii, 50 Km de Brasov, judetul Covasna, situată intr-o zona frumoasa, cu padure, apa de izvor si aer curat.


Casa este recent renovata cu instalatie electrica noua, formata din:

- doua camere mari

- bucatarie

- pivnita piatra cu acces din strada

- baie cu fosa septica si acces la canalizare stradala


Proprietatea este situata la marginea padurii cu 20m front stradal, racordata la apa si electricitate, garaj din caramida, magazie de lemne, gradina legume, teren arabil si livada cu pomi fructiferi 3668 mp.

Vizionare numai cu programare.
Tel. 0724551604

 

Eladó ház és melléképületek Csernátonban


A Csernátonban, a Fellegvár utcában, Brassótól 50 km-re, Covászna megyéből, egy gyümölcsös házat értékesítek, gyönyörű környezetben, erdő mellet, forrásvízzel és friss levegővel.

A házat nemrégiben felújították egy új villamos berendezéssel, amely a következőkből áll:
- két nagy szoba
- konyha
- kőpince az utcáról
- fürdőszoba szeptikus tartállyal

Az ingatlan az erdő szélén található, 20 m utcai fronton, csatlakoztatva vízhez és elektromos áramhoz, tégla garázs, fatároló, zöldségkert, szántóföld és gyümölcsös, 3668 nm-es gyümölcsfákkal.

Csak ütemezett megtekintés.
Tel: 0766314819

Detalii imobil Vand casa cu livada in Cernat 50 Km de Brasov

Camere 2
Strada Fellegvar
Suprafata 200 m2
Structura 1
Bai 1
Suprafata teren 3668 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 1970
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..