Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Imobil Bretcu

59 m2, p, an constructie: 1950

9.500 €

Ultima actualizare: 14 Decembrie 2015
Rata credit de la 198 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa de locuit din lemn cu pivnita partiala, magazie din lemn ,latrina si gradina, cu intrare dinspre drum de pamant, cu posibilitate de racordare la reteaua de apa si canalizare in curs de executie. Casa de locuit din lemn -este o cladire din barne de lemn , cu regim de inaltime, parter si pivnita partiala, construita in 1950. Sub o camera se afla un beci cu acces din cerdac, cu chepeng din lemn. Starea tehnica a casei este locuibila in parte necesita lucrari de reparatii interioare si exterioare. Fundatia din zidarie de piatra, structura din barne de lemn 15 cm grosime, tencuit in interior si exterior. Tamplarii interioare si exterioare din lemn , vopsite. Pardoseli dusumea in camere, gresie, in bucatarie. Acopris sarpanta din lemn, invelitoare din tigle profilate , cu jgheab si burlan pe o latura. Inaltimea incaperilor H=2,50m. Instalatie electrica iluminat si prize. Incalzire cu o soba intr-o camera , comuna cu plita de teracota din bucatarie. Pardoseala beciului din pamant batut, planseul din lemn Magazie din lemn , fara fundatie, din barne de lemn si scandura pe structura din lemn. Gradina cu pomi fructiferi 

Detalii imobil Imobil Bretcu

Camere 3
Strada principala
Suprafata 59 m2
Structura p
Suprafata teren 769 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1950
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..