Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 7 camere Dorobantu Comunesate Constanta

115 m2, p, an constructie: 1925

20.000 €

Ultima actualizare: 11 Iunie 2018
Rata credit de la 407 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa construita in 1925, cu suprafața construita de 114mp, fundația înaltă este din piatra si pereții din chirpici tencuiți. Tâmplăria este din termopan. Anexe : bucătărie, magazii, cotețe pentru animale, beci zidit in piatra cu suprafața de 42mp. Suprafața totala a terenului este de 3000mp, dar mai exista posibilitatea de extindere cu un teren alăturat de 2000mp (care nu este inclus in aceasta proprietate). Exista alimentare la rețeaua de curent electric, alimentare cu apa prin hidrofor si se poate racorda la rețeaua comunala existenta la poarta. Proprietatea este intabulata, are număr cadastral si certificatul energetic este eliberat in 2018. Relatii suplimentare prin e-mail canalului17@gmail.com sau SMS 0799665399.

Detalii imobil casa 7 camere Dorobantu Comunesate Constanta

Camere 7
Strada Canalului 17
Suprafata 115 m2
Structura p
Suprafata teren 3200 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1925
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..