Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand teren intravilan + casa sat Almalau, comuna Ostrov

106 m2, P+POD, an constructie: 1930

7.600 €

Ultima actualizare: 15 Februarie 2018
Rata credit de la 154 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vând teren intravilan cu casa si anexe, cu plantatie de vie si pomi fructiferi. Am cadastru si intabulare si este liber de sarcini. Casa are 3 camere si dependinte, beci si pod inalt. Are current electric, apa curenta si put cu apa potabila. Se afla in centrul satului, cu acces din douã strãzi pietruite, lângã scoalã, bisericã, cãmin cultural, magazine alimentare. Suprafata = 1962 mp. Puteti sa mã contactati la telefon 0732402835. Pret 35 000 lei.

Detalii imobil Vand teren intravilan + casa sat Almalau, comuna Ostrov

Camere 3
Strada Amzei
Suprafata 106 m2
Structura P+POD
Suprafata teren 1962 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1930
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..