Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa + 7400 mp+ multe anexe

70 m2, parter, an constructie: 1967

12.000 €

Ultima actualizare: 8 Ianuarie 2016
Rata credit de la 250 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand imobil compus din doua proprietati invecinate (teren comasat 3100+4300) ce insumeaza 7400mp. Casa de locuit (3 camere, baie in casa, apa din fantana si retea RAJA) + teren pe care este plantata livada tanara, cu diverse specii (cires, prun, mar, par, smochin...), cam 60 de pomi. A doua casa a fost transformata in grajd si declarata ca anexa gospodareasca (nu se plateste impozit). Unele necesita reparatii, altele pot fi demolate si recuparata piatra. Toate sunt construite din piatra de cariera+lut. Exista si a treia casa, si mai sunt si alte anexe (magazii, beciuri, cotete). Se poate dezvolta o mica ferma, ori o casa de vacanta, la tara. Exista cadastru, contract de vanzare-cumparare si ambele imobile au acelasi proprietar. Pretul total este de 12.000 euro.Separat se poate discuta despre sistemul de irigatii, sau un solar metalic, inceput dar nefinalizat (80%), ori alte bunuri ce nu fac obiectul anuntului imobiliar.

Detalii imobil Vand casa + 7400 mp+ multe anexe

Camere 3
Strada viilor
Suprafata 70 m2
Structura parter
Bai 1
Suprafata teren 7400 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1967
Compartimentare nedecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Comune/sate Cluj
  • Tip imobil schimb: casa / vila 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si dau diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..