Vanzare Apartament 2 Camere, Semidecomandat, 54 mp, Zona VIVO !

Zona Floresti, Comune/sate Cluj vezi harta

79.760 €

Ultima actualizare: 5 Martie 2021
Rata credit de la 1,664 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 729314

* campuri obligatorii

Ești în cautarea unei noi locuințe care să iti ofere linistea si aerul curat de care ai nevoie dupa aglomeratia si agitatia Clujului ?Optim Imobiliare îţi propune un apartament, intr-o zona VIVO, in Floresti, la parter, cu suprafaţă utilă de 54 mp şi 2 camere, compartimentat astfel: bucătărie + living, cameră, baie, hol, curte de 35,32 mp.Apartamentul se va preda la stadiul de semifinisat.Demararea acestui proiect rezidențial aflat în plină dezvoltare, situat în proximitatea centrului comercial Vivo Mall din Cluj-Napoca, a avut loc în luna septembrie anul 2020.Prețurile oscilează în funcție de varianta de plată aleasă:Varianta 1: 1150 euro/mp la plata apartamentului din surse proprii (fără credit bancar) cu plata a 30% din valoarea apartamentului cu titlul de avans, 40% plata la ridicarea construcției la roșu, 20% plata la emiterea Procesului Verbal de Recepție și 10 % la emiterea Extrasului de carte funciară.Varianta 2: 1250 euro/mp la plata apartamentului prin credit bancar cu un avans de minim 15% din valoarea apartamentului.PREȚ PLATA CU CREDIT: 85.160 EuroPREȚ PLATA CASH: 79.760 EuroPentru automobilul dumneavoastra se poate achizitiona o parcare subterana la pretul de 5000 euro.Terasele se platesc separat și nu sunt incluse în valoarea apartamentului, la prețul de 500 euro/mp. Balcoanele și logiile sunt incluse în prețul apartamentelor.Locatarii apartamentului se pot bucura de facilitate precum:-locuri de parcare subterane și locuri de parcare auto în incinta complexului;
-spații verzi;
-spațiu comercial la demisolul imobilului.Pentru orice informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati !


Detalii imobil Vanzare Apartament 2 Camere, Semidecomandat, 54 mp, Zona VIVO !

Comision 2%
Camere 2
Suprafata 54 m2
Etaj P/4
Bai 1
Terase, balcoane 1
An constructie 2021
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie

8iM Imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 4 Aprilie 2019

Vechime: 2 ani, 3 luni

Comision perceput: 2%

8iM Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 26 Octombrie 2017
  • Vechime: 4 ani, 3 luni
  • Numar agenti: 1
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: toate zonele din Cluj-Napoca
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..