Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Cabane montane

450 m2, P+1, an constructie: 2012

27.500 €

Ultima actualizare: 25 August 2016
Rata credit de la 557 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

DE VÂNZARE cabane montane individuale sau complex turistic în ansamblu,situate în Munţii Apuseni,la altitudinea de 1300 m,cu o panoramă splendidă deasupra municipiului Cluj-Napoca,la nord-est de Muntele Mare şi la sud de Munţii Gilăului,între comunele Băişoara,Valea Ierii,Săvădisla,Măguri-Răcătău şi Poşaga,compus din :


Pensiune(S+P+E) :    S (100 mp) – 4 camere tehnice (2 centrale termice,2 boilere),1 baie;

                                 P - 2 săli de evenimente şi divertisment (240 mp),2 bucătării (50 mp),2 băi cu duşuri(40 mp), terasă (40 mp);

                                 E- 8 camere ,8 băi cu duşuri,1 cameră tehnică;                                         

                                 Teren : 2000 mp,capacitate de cazare : 52 de locuri;

                                 Preţ: 140000 euro negociabil.

                                  

Cabane tip A : 188 mp+12 mp terasă,construcţie cărămidă şi lemn,P+E : 6 dormitoare,1 living(25 mp),2 băi cu duşuri,1 bucătărie,teren 1200 mp; Preţ: 27500 euro negociabil.


Cabane tip B : 72 mp,construcţie lemn,P+E : 3 dormitoare,1 living,1 baie cu duş ,1 bucătărie,teren  1000 mp;Preţ : 19000 euro negociabil.


Cabane tip C : 36 mp+24 mp terasă, construcţie cărămidă,P : 2 dormitoare,1 hol,1 baie cu duş,1 bucătărie,teren 600 mp; Preţ : 8500 euro negociabil.


Cabane tip D : 56 mp,construcţie cărămidă,P: 3 dormitoare,1 hol,1 baie cu duş,1 bucătărie,teren 600 mp;Preţ : 10500 euro negociabil.

 

Toate construcţiile permit finisarea conform dorinţelor cumpărătorului,iar suprafaţa totală de teren este de 3 hectare şi poate fi valorificată în foarte multe variante.Unic proprietar,persoană fizică,CF,apă,curent,încălzire cu  lemne,servicii de administrare clădiri şi pază.


Telefon : 0761273203.

Zona prezintă un potenţial turistic natural ridicat,pretabil la a fi valorificat în scopuri recreative, sportive, cinegetice şi de agrement.Această zonă este locul ideal de petrecere a unei vacanţe reuşite în mijlocul naturii, întrucât beneficiază de un cadru natural cu peisaje de invidiat,de un aer ozonat, benefic  sănătăţii, de produse gastronomice tradiţionale apetisante şi  ecologice, de o linişte relaxantă completată de susurul apelor cristaline de munte şi nu în ultimul rând de bogăţia spirituală şi culturală transmisă prin biserică,folclor şi obiceiuri de gospodari harnici,pricepuţi şi ospitalieri. Complexul de cabane  este zidit pentru bucuria ochiului: peisaje superbe şi panorame îndepărtate ce se văd de pe creste şi care te îmbie, dacă ai trecut vreodată pe aici,să revii.Prin amplasamentul său într-o poziţie relativ centrală în cadrul Munţilor Apuseni,complexul turistic beneficiază de trasee turistice pitoreşti.Numeroase drumuri şi poteci care împânzesc zona montană oferă posibilităţi multiple de organizare a unor excursii spre Dobrin,Vf. Dumitreasa,Piatra Groşilor,Tarniţa, Întreiere,Tina,Bondureasa,Mănăstirea Muntele Rece,Cetatea Lita,etc.Vara,drumeţul găseşte aici răcoarea odihnitoare,priveliştea îl îmbie la drumeţie şi îi oferă posibilitatea de a petrece timpul în mijlocul pădurii,de a culege fructe de pădure-afine,zmeură,merişoare şi ciuperci.Frumuseţea peisajului şi importanţa păstrării pădurii pe versanţii cu pante foarte mari,cumulate cu valoarea fondului cinegetic,au dus la declararea zonei  ca sit de interes comunitar,parte integrantă a Reţelei Ecologice Europene Natura 2000,cu o suprafaţă totală de 6194,1 ha.Accesul în zonă se face pe şoseaua ce vine din Gilău, prin satul Someşu Rece spre Răcătău.Numeroase drumuri fac legătura cu comuna Valea Ierii,cu bazinul superior al Someşului Rece, al afluenţilor Arieşului şi al Someşului Cald.

Detalii imobil Cabane montane

Camere 8
Strada Principala
Suprafata 450 m2
Structura P+1
Bai 8
Suprafata teren 2000 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2012
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..