Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Cabana-Maguri Racatau,Cluj,

210 m2, P+1E+M, an constructie: 2013

60.000 €

Ultima actualizare: 22 Februarie 2016
Rata credit de la 1,249 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

 Cabana Maguri-Racatau,Cluj, suprafata 210 mp + gradina de 3.646 mp. Este nefinisata, dar are toate ferestrele si toate usile, exterior si interior montate, acoperis rosu de calitate superioara. Lucrarile s-au facut in anul 2013.

Cabana e compusa din:
- La parter - terasa 23 mp, living 96 mp, camara 10.5 mp, baie 7.5 mp, debara 6 mp, inaltime camere 2,80 m; 
- La etaj - 4 camere, fiecare cu iesire la un balcon de 23.25mp, 24 mp, 2x27 mp, fiecare camera are baie proprie , fiind 4 bai din care 3 bai de 6 mp si 1 baie de 7,5 mp; inaltime camere 2,40 m. 
- Mansarda de 100 mp necompartimentata, cu acces separat.
- Lemnarie de 25 mp langa cabana.
Utilitatile sunt in apropierea terenului 
Pret 60.000 EURO
 - pret negociabil

Detalii imobil Cabana-Maguri Racatau,Cluj,

Camere 5
Strada Principala
Suprafata 210 m2
Structura P+1E+M
Bai 5
Suprafata teren 3664 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2013
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..