Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa

200 m2, P+M, an constructie: 2016

115.000 €

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2017
Rata credit de la 2,377 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa deosebita pe malul lacului.
Casa se afla in satul Darvari, Comuna Tamadau Mare la 3 km de Fundulea. Accesul din Bucuresti este facil, atat pe autostrada A2 cat si pe DN3. Casa se afla la 15 min de la intrarea pe autostrada A2. Casa este realizata din cadre de beton armat . Peretii exteriori au grosimea de 30 cm + termosistem de 10 cm. Sarpanata este foarte bine izolata atat cu spuma poliuretanica rigida cat si cu vata minerala.
Casa este prevazuta cu 4 camera, living, bucatarie, 4 bai, dresing, camera tehnica. De asemenea, pe teren se afla un garaj cu suprafata de apx 40 mp.
Pe teren este forat un put la apx 30 m adanicme, ce asigura apa pentru intreaga proprietate. Evacuarea apelor si a resturilor menajere se face intr-o fosa septica de apx 15 mc.
Gasa se preda la gata pe exterior si la alb pe interior (peretii vopsiti in alb + usi). Gard de beton cu fier forjat.
Peisajul este unul deosebit.
Accept si credit bancar.

Detalii imobil Vand casa

Camere 5
Strada Principala
Suprafata 200 m2
Structura P+M
Bai 4
Suprafata teren 1400 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..