Casa + teren intravilan

98 m2, p, an constructie: 1955

5.300 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 110 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa si teren intravilan in localitatea Casota, jud.Buzau. Casa este mobilata, doua sobe din teracota si este acoperita cu tabla. Este compusa din 3 camere (suprafata 42 mp.), antreu, bucatarie si doua magazii (suprafata 56 mp.) iar terenul intravilan este in suprafata de 864 mp. Casa cu terenul se afla in centrul localitatii, pe DJ102H spre Glodeanu Silistea, la 3 Km. de DN2 Bucuresti-Buzau, vis-à-vis de monumentul istoric Castel Casoteanu si are doua intrari din două străzi diferite. Utilitati: apa potabila in curte, electricitate iar conducta de gaze naturale se afla pe strada din fata curtii la 1 m. de gard. Casa are Asigurare PAD pana la 19.07.2020 si Carte Funciara. Pret negociabil.

Detalii imobil Casa + teren intravilan

Camere 3
Strada principala
Suprafata 98 m2
Structura p
Suprafata teren 864 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1955
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..