Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa de vacanta la tara jud. Buzau

100 m2, p, an constructie: 1977

40.000 €

Ultima actualizare: 23 Aprilie 2017
Rata credit de la 833 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa de vacanta la tara fundatie pietre de rau, Cislau, 45 km de Buzau pe DN 10 (Buzau-Brasov), zona podis, ecologic - nici o industrie pe o raza de 45 km.Casa 100 mp, anexa 45 mp (doua camere acoperite de un pod inalt), grajd mare. Suprafata teren 1200 mp, strada laterala -300 m de la DN 10.Casa formata din 3 camere semidecomandate, baie si bucatarie, mobilata complet inclusiv aragaz cu butelie si frigider + 2 televizoare.Este renovata, anvelopata, gresie, faianta, parchet. Gard lemn pe 2 laturi de 2 m inaltime + lemn pentru inca o latura (45 ml).Apa curenta, CATV-Akta, fosa septica, baia cu boiler si bucataria sunt mari, incalzire cu sobe teracota/lemn, beci 25 mp sub sufragerie.Bolta de vita pe toata curtea, pomi fructiferi (meri, peri, ciresi, visini, gutui, piersici, pruni, un nuc), trandafiri, liliac, coacaze, brazi.Sarata Monteoru 30km,Vulcani noroiosi Berca 25km, Manastirea Ciolanu 20km, Barajul Siriu27 km , Muzeul Colti ce detine cel mai mare chilimbar 15 km ,Valeni de Munte 30 km ,Slanic Prahova 40 km ,Herghelia de cai de rasa Cislau la 1 km .Pret - 40.000 eur. Merita vazuta!Tel. 0744356107 sau 0745146290.

Detalii imobil Vand casa de vacanta la tara jud. Buzau

Camere 3
Strada Valeni
Suprafata 100 m2
Structura p
Bai 1
Suprafata teren 1200 m2
Deschidere 27
Amprenta la sol 100m2
Pivnita DA
Centrala termica lemne
Material Lemn
Stare proprietate renovata
An constructie 1977
Compartimentare semidecomandat
Utilitati apa, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea pietris
Canalizare Fosa septica
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..