Comision 0% Teren 1032 mp Sanpetru Livada

Zona Sanpetru, Comune/sate Brasov vezi harta

22.704 €

Ultima actualizare: 2 Februarie 2021

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 703396

* campuri obligatorii

Comision 0%
Compania RE/MAX Central Brasov va propune in sistem de reprezentare exclusiva si cu comision 0% de la cumparator un teren situat in intravilanul comunei Sanpetru, zona fostei livezi. vis-a-vis de Rezervatia naturala Dealul Lempes. Terenul are o suprafata de 1032mp, acesta avand o deschidere stradala de 13,81m. S-a realizat dezmembrarea si implicit cedarea catre Primarie a unei suprafete de teren pentru largirea strazii care nu intra in suprafata de teren ofertata spre vanzare.
Din punct de vedere al reglementarilor urbanistice terenul este cuprins in P.U.Z. aprobat, zona de locuinte cu regim inaltime P+E+M, Hmax.=12 m, POT max=40% si CUT max=1,0.
Terenul se afla la aproximativ 130m distanta de una din principalele zone nou dezvoltate din Sanpetru (zona Galaxiei) - zona mixta, atat case individuale, insiruite cat si blocuri.Pret 22 EURO/mpPentru mai multe informatii sau o oferta personalizata ne puteti contacta la numerele de telefon si adresele de email afisate.


Detalii imobil Comision 0% Teren 1032 mp Sanpetru Livada

Comision 0% de la cumparator
Suprafata 1032 m2
Certificat urbanism DA
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Daniel Vasilescu

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 5 Octombrie 2018

Vechime: 3 ani, 3 luni

RE/MAX Central

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 16 Septembrie 2015
  • Vechime: 14 ani, 3 luni
  • Numar agenti: 20
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Brasov
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..