Loc de casa Sanpetru 989mp, la poalele Lempesului

Zona Sanpetru, Comune/sate Brasov vezi harta

30.000 €

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2019

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 648079

* campuri obligatorii

Compania RE/MAX Central va propune spre vanzare un teren in suprafata de 989 mp, situat la poalele Lempesului pe str Zmeurei la app 300m de drumul judetean asfaltat Sanpetru-Harman. Terenul se afla in apropierea ansamblului de case noi Francis Residence avand front la 2 strazi(str Zmeurei si str nou formata in mijlocul viitorului cartier rezidential).
Terenul are cota de drum aferenta cedata la Primaria Sanpetru.
Terenul este cuprins in PUZ aprobat in 2015, are destinatia de zona de locuinte individuale cu un regim de inaltime minim de S+P si maxim P+E+M., POT=30% si CUT=0.8, indicatori urbanistici ce se pot vedea in Certificatul de urbanism eliberat in iunie 2018.
Terenul are o perspectiva panoramica asupra dealurilor si muntilor ce inconjoara localitatea: Dealul Lempesului, Muntele Tampa, Masivul Postavarul, Piatra Craiului si Piatra Mare.
Exista Contract de furnizare energie electrica in vigoare incheiat la Electrica Brasov. Proiect de Apa si Canal intocmit si Amenajare Drum Pietruit, Autorizatia fiind deja emisa de Primaria Sanpetru si urmeaza sa se faca lucrarea . La 160 de metri spre asfalt , pe Str Fragilor si Str Murelor sunt toate utilitatile: GAZ , APA , CANAL , etc ... Proiectul intocmit prevede aducerea lor ( APA , CANAL ) la aceste parcele.
Exista hotararea consiliului local Sanpetru si a consiliului judetean Brasov care atesta ca s-a aprobat planul de urbanism zonal ( PUZ ) si ca terenul este destinat pentru constuctii case iar prin certificatul de urbanism emis de primaria Sanpetru si prin extrasul CF se dovedeste ca terenul este situat in intravilanul comunei Sanpetru.
Pentru detalii, fotografii, schite si mai multe informatii va rog sa ne contactati telefonic.


Detalii imobil Loc de casa Sanpetru 989mp, la poalele Lempesului

Suprafata 989 m2
Certificat urbanism DA
Sosea pavat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Daniel Vasilescu

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 5 Octombrie 2018

Vechime: un an, 9 luni

RE/MAX Central

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 16 Septembrie 2015
  • Vechime: 12 ani, 9 luni
  • Numar agenti: 17
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Brasov
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..