Investitie! Teren de vanzare 160000 mp Harman, jud. Brasov

Zona Harman, Comune/sate Brasov vezi harta

6.800.000 €

Ultima actualizare: 28 Februarie 2021

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 722854

* campuri obligatorii

Costel Buruiana - consultant imobiliar in cadrul agentiei Re/Max Funimob Brasov, va propun spre vanzare teren situat in extravilanul comunei Harman, satul Harman, judetul Brasov.Comuna Harman este situata la aproximativ 10 km spre est de municipiul Brasov, principalul avantaj fiind faptul ca face parte din Zona Metropolitana Brasov, constituita in scopul crearii de noi oportunitați de afaceri, al construcției și amenajării de locuințe și locuri de recreere, al atragerii de investiții mai consistente, dezvoltarea infrastructurii.Terenul propus la vanzare are o suprafata de 160.000 mp, front stradal 300 m, accesul se va face prin drum amenajat cu intrare din DJ112. Se afla in apropierea zonelor de locuinte, detine Certificat de urbanism si se poate reglementa prin PUZ pentru construire zona de locuinte unifamiliale, zona pensiuni, zona dotari - servicii, market, locuri de joaca, teren sport, extindere utilitati, creare drum de legatura cu DJ112.Zona beneficiaza de o priveliste deosebita, utilitatile - curent, apa, gaz - sunt aproape de drumul judetean, canalizarea este in curs de realizare.Pentru orice detalii va stau la dispozitie.


Detalii imobil Investitie! Teren de vanzare 160000 mp Harman, jud. Brasov

Comision 0% de la cumparator
Suprafata 160000 m2
Certificat urbanism DA
Sosea pavat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Costel Buruiana

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 23 Iulie 2020

Vechime: informatie in curs de actualizare

RE/MAX Funimob

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 14 Septembrie 2016
  • Vechime: 5 ani, 3 luni
  • Numar agenti: 18
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale si spatii birouri de lux
  • Zone: toate zonele din Brasov
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..