Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa la rosu intabulata + gradina 864mp central intravilan 800m de E60

360 m2, Demisol+Sol, an constructie: 1990

63.000 €

Ultima actualizare: 17 Decembrie 2019
Rata credit de la 1,311 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa situata central intravilan, la cca 800 m de E60, finalizata la Rosu in 1990 si intabulata - structura integrala de caramida plina + beton armat (ziduri 45 cm grosime).


Bransata doar la APA dar usor bransabila la alte utilitati datorita iesirii directe la strada pe o lungime de 27 m.


Gradina de 864 mp (PAMANT DE TURBA) este imprejmuita cu ziduri beton armat de 15 cm grosime.


Constructia are 360 mp si cuprinde:

1. DEMISOL - 2 pivnite (4x4 mp si 5x4 mp, despartite de vestibul central de 3x2 mp), ambele cu acces atat din interior cat si din exterior.

2. SOL - 5 camere (4x4 mp si 3x5 mp, adaptabile in functie de necesitati - dormitor/ baie/ bucatarie/ living) + scari interioare din beton armat late 1 m, spiralate (pt acces Etaj 1 neconstruit - motiv pt care nu exista acoperis; planseu tavan beton armat de 20 cm grosime)

3. ANEXA poate servi drept GARAJ auto - 3x6 mp (integral din caramida plina si beton armat); compusa din Sol, Etaj 1 + bazin canalizare de 7 m adancime sub toata suprafata anexei (umplut cu prietris - poate fi fosa septica).


Materiale de constructie disponibile (caramida plina, fier beton, grinzi stejar, capriori brad, tabla zincata, scandura asteriala).

Se pot construi in TOTAL 3 ETAJE, date fiind fundatia si structura casei (poate fi folosita si in scop turistic - vila de inchiriat, afacere familiala).


ACCEPT SI SCHIMB cu apartament in orasul Brasov.

Detalii imobil Casa la rosu intabulata + gradina 864mp central intravilan 800m de E60

Camere 5
Strada Monumentului
Suprafata 360 m2
Structura Demisol+Sol
Bai 1
Suprafata teren 864 m2
Stare proprietate in constructie
An constructie 1990
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Brasov
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..