Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand Casa Bran

320 m2, 3, an constructie: 2010

170.000 €

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2019
Rata credit de la 3,539 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Bun venit!

Proprietatea superba, cu or compartimentare excelenta, complet mobilata utilata cu material de calitate inalta, inca nelocuita si cu or panorama de vis asupra Branului dar si to Predelutului.

Proprietatea se desfasoara pe a regim de inaltime P + E + M, if bucura de or suprafata generoasa a terenului de 970 mp si este dispusa dupa cum urmeaza:

Parter: Terasa acoperita (44 mp), Hol + Living (48 mp), Bucatarie 27 mp, Camera tehnica + grup sanitar (4.8 mp)

Etaj: Trei dormitoare (20 mp, 17 mp, 16 mp) fiecare cu baie (5 mp, 3.7 mp, 3.5 mp) si terasa proprio (5 mp, 3 mp, 5 mp)

Attic: Doua dormitoare (29 mp, 20 mp) fiecare cu baie own (8.5 mp, 4 mp)

Finisajele:

Vila este extraordinar impartita, foarte spatioasa, camerele sunt mari si bine impartite dispune de absolut tot ce va puteti dori sau imagina the modern house. Cumparata in stadiu de proiect, home to fost personalizata de catre owners. Diferentele if vad in principal the tocaria interioara, the calitatea materialelor ceramice folosite in bai si la obiectele sanitare alese, dar si la parchet.

Mobilierul:

Interiorul to fost amenajat cu ajutorul unes designer profesionist, proprietatea fiind gandita ca si casa de vacanta cu posibilitate de inchiriere in regim hotelier. Mobilierul este complet nou si neutilizat, prezentandu-se ca house in first zi de la predare.

Detalii tehnice:

House if desfasoara pe or suprafata de 274 mp + teren 970 mp, parterul este ridicat din caramida iar etajul yes attic din lemn, acoperisul este din tabla, geamurile sunt din termopan, cu trei foi de sticla yes 5 rooms, central este pe gaz, toate utilitabile fiind available, inclusiv channeling, apa, curent.

Va stau la dispozitie pentru informatii suplimentare

Detalii imobil Vand Casa Bran

Camere 5
Strada cernilei
Suprafata 320 m2
Structura 3
Bai 6
Suprafata teren 980 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2010
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..