Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila in Harman

300 m2, Beci + parter + Etaj + Mansarda, an constructie: 2017

100.000 €

Ultima actualizare: 8 Octombrie 2017
Rata credit de la 2,082 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa in Harman, P=E=M.[si beci 20 mp] Bransata la utilitati,apa,gaz, curent 220/ 380v .instalatii cablu , telefon , internet , interfon. Tevile pt. calorifere sint bagate prin pardoseala. Are 115mp amprenta la sol. Casa este izolata la exterior cu polistiren de 10cm, la interior este este zugravita cu lavabila.pe jos urmeaza sa se monteze gresie si parchet.doua bai sint gata. Teren 1100mp, proprietate pe care sunt plantati, pe rod, pomi fructiferi si vita de vie, front strada 17m. Casa se afla intre vile, pe str. a. i .cuza, nr. 18. in cartierul domnitorilor,terenul este imprejumuit,cu gard de scindura

Detalii imobil Vila in Harman

Camere 6
Strada Alexandru I Cuza
Suprafata 300 m2
Structura Beci + parter + Etaj + Mansarda
Bai 4
Suprafata teren 1100 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2017
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..