Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Cabana cu gradina mirifica de vânzare în Bran !

70 m2, P+1, an constructie: 1996

73.000 €

Ultima actualizare: 19 Iunie 2017
Rata credit de la 1,479 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Se vinde Cabana superba ,zona exclusivista  ,proprietate excelenta situate într-o zona mirifica ,in Bran la aproximativ 550 m de Castelul Bran  . Suprafața locuibila a Cabanei este de  70 de m2 parter si etaj.Cabana poseda instalație de gaz cu gazometru individual existent. Baia și bucătăria amenajate la parter cu toate utilitățile moderne. Fiecare are câte 4,5 m2. Bucătăria are apa curenta ,aragaz, mobilier adaptat pentru depozitare inteligenta.Baia poseda instalație de dus ,chiuveta ,apa curenta ,Centrala Termica Bosch pentru sistemul de încălzire și preparare apa calda a Cabanei precum si mașina de spălat rufe ..Cabana construita in 1995-1996 a fost renovata radical si izolata termic in 2013 ,are pereți beton  ,mansarda este izolata termic ,au fost folosite materiale de calitate superioara si forța de munca înalt calificata Exista in fata Cabanei amenajata o terasa de 19 m2 acoperita, de utilitate maxima .Cabana poseda o curte amenajata cu specific montan ,peste 50 copaci /arbori ornamentali si fructiferi .Sala de baie in interior ,sistem de canalizare propriu - scurgerea se face prin sistem propriu de evacuare subteran în curte în fosa septica aflata la distanta de casa . Curtea are aproximativ 700 m2 exista un garaj de dimensiuni standard și un atelier cu aspect de mini cabana montana .Proprietatea se afla într-o zona cu o minunata priveliște a crestelor montane .De jur împrejurul proprietății exista Pensiuni aflate într-un perimetru ce asigura o intimitate maxima . Exista TV digital , conexiune wifi instalata. 

Detalii imobil Cabana cu gradina mirifica de vânzare în Bran !

Camere 3
Strada Stanei Nr,10
Suprafata 70 m2
Structura P+1
Bai 1
Suprafata teren 669 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 1996
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..