Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa de vinzare in satul Pojorta comuna Lisa Jud. Brasov.

1800 m2, 1800, an constructie: 1960

27.000 €

Ultima actualizare: 14 Martie 2017
Rata credit de la 547 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa de vinzare in satul Pojorta comuna Lisa Jud. Brasov. Suprafata 1800 m². Situata la 20 km de Fagaras, in zona neinundabila si neseismica.
Muntii Fagaras se desfasoara semet deasupra acestei proprietati.
De aici poti pleca in drumetii spre obiectivele naturale si turistice din acesti munti. Manastirea Dejani (aprox. 17 km), Manastirea Sambata de Sus (aprox. 16 km).
Este situata la 8 km de popasul Vinatorilor de unde incepe urcusul pe creasta Carpatilor.
Casa este compusa din 3 camere mari, 1 bucatarie, 1 baie, 2 magazii, 1 sopron o sura si 2 beciuri mari. Casa are fosa septica proprie.
Propietatea este imprejmuita cu gard de sirma de 2 m si are vita de vie si pomi fructiferi: meri, ciresi, peri.
Gradina de zarzavat are apa curenta.

Detalii imobil Casa de vinzare in satul Pojorta comuna Lisa Jud. Brasov.

Camere 3
Strada centru
Suprafata 1800 m2
Structura 1800
Bai 1
Suprafata teren 1800 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1960
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..