Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand Casa de VacantaCabana la Bran ,73000 Euro

70 m2, P+1, an constructie: 1995

73.000 €

Ultima actualizare: 17 Iunie 2017
Rata credit de la 1,479 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand Casa de vacanta /Cabana ,propietate excelenta situate intr-o zona mirifica ,in Bran la 600 m de Castelul Bran ,statiune montana cu un specific unic . Cabana 70 de m2,constituita din parter 36 m2 plus mansarda amenajata ca spatiu de locuit de 24m2.Cabana are instalatie de gaz trasa si in folosinta ,gazometru individual existent. Baia si bucatarie amenajate la parter cu toate utilitatile moderne. Fiecare are cate 4,5 m2. Bucataria are apa curenta ,aragaz, mobilier adaptat pentru depozitare inteligenta.Baia poseda instalatie de dus ,chiuveta ,apa curenta ,Centrala Termica Bosch pentru sistemul de incalzire si preparare apa calda a Cabanei precum si masina de spalat rufe . Exista si posibilitatea de a monta suplimentar soba sau shemineu - exista in "conservare " sistem de evacuare gaze -horn construit si momentan nefolosit .Cabana construita in 1995 a fost renovata radical si izolata termic in 2013 ,are pereti beton armat ,mansarda este izolata termic ,au fost folosite materiale de calitate superioara si forta de munca foarte calificata Exista in fata Cabanei amenajata o terasa de 19 m2 acoperita, de utilitate maxima .Cabana poseda o curte amenajata cu specific montan ,peste 50 arbori ornamentali si fructiferi . In curte ,care are aproximativ 668 m2 exista garaj de dimensiuni standard si un atelier cu aspect de mini cabana montana .Propietatea se afla intr-o zona cu o minunata priveliste a crestelor montane . Centru de recuperare reumatologica/kinoterapie in apropiere cu dare in folosinta in scurt timp la 75 m in amonte .De jur imprejurul proprietatii exista Pensiuni aflate intr-un perimetru ce asigura o intimitate maxima . Exista tv digital , conexiune wifi instalata.


Pentru cei hotarati sa cumpere ,va fi loc generos de negociere !!!

Detalii imobil Vand Casa de VacantaCabana la Bran ,73000 Euro

Camere 3
Strada Principala nr. 10
Suprafata 70 m2
Structura P+1
Bai 1
Suprafata teren 668 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 1995
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..