Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Pensiune Bran-Fundata

970 m2, S+D+P+E1+M, an constructie: 2005

490 €

Ultima actualizare: 25 Martie 2016
Rata credit de la 10 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Descriere VILA SAFIR – Fundata, Brasov

 

Suprafata totala teren = 2350 mp

Deschidere la sosea (DN73 Brasov-Pitesti) = 56 ml

Curtea este imprejmuita in totalitate cu gard de lemn

Constructia: amprenta la sol = 285 mp; anexe = 105 mp (garaj+atelier = 60 mp, foisor = 25 mp, magazie lemne = 20 mp). Suprafata utila = 970 mp.

Vila este construita pe 4 nivele:

1.      Subsolul are 100 mp si cuprinde casa scarii, centrala termica, depozit de alimente si crama.

 

2.      Parterul are o suprafata de 285 mp si cuprinde casa scarii, grup sanitar public, salon pentru servirea mesei, bucataria utilata si mobilata pentru pensiune, grup sanitar cu dus si vestiar pentru personal, o camera-dormitor cu grup sanitar propriu, un apartament compus din 2 dormitoare, hol si grup sanitar, terasa, balcon si foisor. Parterul are spre fata o terasa de 20 m x 2,3 m si spre spate balcon de 10 m x 1,3 m.

Accesul in vila se face pe scara principala din fata si pt personal se poate intra pe scara de serviciu din spate direct la bucatarie.

 

3.      Etajul I are suprafata de 285 mp si e compus din casa scarii, hol si 8 camere duble cu bai proprii, mobilate si dotate pentru pensiune. Etajul are spre fata terasa de 20 m x 2,3 m si spre spate balcon de 19 m x 1,3 m

 

4.      Al doilea etaj are suprafata de 218 mp, are trase utilitati (apa calda, apa rece si canalizare) si se pot amenaja 8 camere duble cu bai proprii.

 

5.      La mansarda se poate amenaja o sala de conferinte cu suprafata de 77 mp si un  hol de 15 mp.

Constructia este din beton armat si caramida (subsol, parter si etajul I) si din lemn (etajul II si mansarda).

Vila este acoperita cu tigla, e racordata la reteaua electrica de 380V si la reteaua de apa potabila a comunei, iar incalzirea se poate face cu lemne sau GPL.

Anexele sunt construite din lemn si au pardoseala betonata.

Vila se vinde mobilata, dotata si utilata pentru pensiune si cu documentele de autorizare obtinute.

Curtea are amenajata parcarea pentru 16 autoturisme, iluminata cu 7 stalpi proprii si gradina cu flori, gazon si braduti.

Locatia beneficiaza de panorama deosebita oferita de Muntii Bucegi (fata) si Muntii Piatra Craiului (spate).

 

Pentru orice alte detalii nu ezitati sa ne contactati la telefon 0723.355.580 – Adrian Rotaru.

 

Detalii imobil Pensiune Bran-Fundata

Camere 15
Strada DN.73
Suprafata 970 m2
Structura S+D+P+E1+M
Bai 13
Suprafata teren 2350 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2005
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..