Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vandschimb casa in Or. Insuratei, jud. Braila

180 m2, 1, an constructie: 1980

30.500 €

Ultima actualizare: 16 Februarie 2017
Rata credit de la 620 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa in 0ras Insuratei, jud. Braila din caramida, invelita cu tabla in 2016. izolata termic (exterior polistiren 5 cm, pod vata de sticla cu folie10 cm ), 3 camere, 3 holuri, baie, bucatarie, antreu la intrarea principala si secundara, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan cu oglinda termoizolanta, usa metalica la exterior, la interior sunt noi din lemn, curte 500 mp cu alei betonate, si alee betonata pentru parcare 2 autoturisme, plus 2 camere din lemn construite in 2016, gradina 1600 mp cu pomi si vita de vie. Eventual schimb cu casa/apartament in Bucuresti/imprejurimi. Accept si alte variante de schimb.

Detalii imobil Vandschimb casa in Or. Insuratei, jud. Braila

Camere 5
Strada strada
Suprafata 180 m2
Structura 1
Bai 1
Suprafata teren 1600 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1980
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..