Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Doua case in aceiasi curte

400 m2, 1+1, an constructie: 2015

75.000 €

Ultima actualizare: 11 Mai 2017
Rata credit de la 1,520 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand doua case in aceiasi curte 

Prima casa : 3 camere mari 5x5m , baie , bucatarie , hol, doua intrari si beci + garaj dublu 
A doua casa constructie noua : 3 dormitoare , 2 bai , 2 livinguri , bucatarie , si centrala pe lemne , casa este complet finisata gresie si faianta , mobilata , incalzire centrala pe lemne + 10 ari de teren . 

Casa este localizata la strada prinicipala in Comuna Nimigea de Jos . Telefon: 0034  631 592 302 

Detalii imobil Doua case in aceiasi curte

Camere 6
Strada Principala
Suprafata 400 m2
Structura 1+1
Bai 3
Suprafata teren 1000 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2015
Compartimentare decomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..