Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa cu teren de vanzare langa Baile 1 Mai si Baile Felix

120 m2, P, an constructie: 1944

50.000 €

Ultima actualizare: 30 August 2016
Rata credit de la 1,017 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa traditionala cu gradina, situata in sat Haieu, langa statiunea cu ape termale Baile 1 Mai si Baile Felix. Potrivita ca locuinta pentru o familie ce iubeste natura si gradinaritul sau ca si casa de vacanta intr-o zona cu multiple posibilitati de recreere si tratament! Imobilele construite sunt: casa cu 3 camere si coridor + depozit + bucatarie de vara + anexe. Curte acoperita cu vie pe spalier. Parcare in curte sau inn fata casei. Utilitati: apa potabila, canalizare, curent electric, retea de irigatie a gradinii. Suprafata teren: 1429 mp. Front la strada: 12,5 m

Detalii imobil Casa cu teren de vanzare langa Baile 1 Mai si Baile Felix

Camere 3
Strada Principala
Suprafata 120 m2
Structura P
Bai 1
Suprafata teren 1429 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1944
Compartimentare decomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..