Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

CASA DE VACANTA DE VANZARE

70 m2, parter, an constructie: 1970

22.500 €

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2016
Rata credit de la 455 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ideal pentru o familie ce cauta aerul curat din zona de munte!!! Proprietar vand gospodarie formata din casa locuibila 70mp +6200 mp livada (meri , peri , pruni , ciresi , etc ) cu deschidere la strada 72 metri liniari , construita pe beci inalt , pod inalt cu posibilitate de mansardare , geamuri termopan la camerele de zi , sala pe toata lungimea casei inchisa cu geam pe tamplarie de lemn,sobe de teracota ,complet mobilata, bucatarie de vara si alte anexe gospodaresti in Com BOTENI, Jud ARGES, la 15 km de Campulung, 35 km de Pitesti, 35 km da Targoviste, drum asfaltat, fantana in curte, retea comunala de apa la poarta, cadastru, intabulare, certificat energetic. este ideala pentru o familie de bucuresteni ce cauta o proprietate intr-o zona linistita lipsita de poluare.Toate actele pregatite pentru vanzare.Accept orice forma de plata.
VENIT-VAZUT-CUMPARAT!!!
OFER SI CER SERIOZITATE!!!
Obiective in zona
-Cabana Voina-Muntii Iezer 25km
-Pestera Dambovicioara-Rezervatia Naturala Piatra Craiului 30km
-Culoarul Rucar-Bran 30 km
PRETUL ESTE NEGOCIABIL DOAR PENTRU PERSOANELE CU ADEVARAT INTERESATE !!!

Detalii imobil CASA DE VACANTA DE VANZARE

Camere 3
Strada Lunca
Suprafata 70 m2
Structura parter
Suprafata teren 6200 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1970
Compartimentare decomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..