Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Licitatie pensiune in zona RUCAR-BRAN

1 m2, D+P+2E+M, an constructie: 2008

142.000 €

Ultima actualizare: 7 Iulie 2016
Rata credit de la 2,877 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Licitaţie publică cu strigare pentru pensiunea Gruiu Piti, D+P+2E+M, situată pe DN 73 la 5 km Nord de Rucăr ȋn localitatea Podu Dâmboviţei, judeţ Argeș. Detalii suplimentare la d-l Cătălin Chituc, 0723171934, www.munteniainsolv.ro, munteniainsolv@gmail.com
Preţ: 142000 + 29000 euro (vilă + teren)

Detalii imobil Licitatie pensiune in zona RUCAR-BRAN

Camere 14
Strada DN 73
Suprafata 1 m2
Structura D+P+2E+M
Bai 12
Suprafata teren 1 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2008
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..