Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa la deal si teren 3000m2 aproape de oras

100 m2, d+p, an constructie: 1960

35.000 €

Ultima actualizare: 28 Iunie 2016
Rata credit de la 729 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa de vacanta sau de locuit in comuna Bogati, satul Suseni. comuna Bogati se afla la 15 km de Topoloveni si 45 km de Pitesti, 115 de Bucuresti intr-o frumoasa zona de deal cu livezi roditoare si paduri de salcam si stajar. Casa este din caramida si beton acoperita cu tabla. Are 4 camere, camera pentru baie si pentru bucatarie si hol. exista demisol care se poate amenaja plus beci. Suprafata terenului este de peste 3000m si cuprinde curtea, gradina si livada de pomi fructiferi. Pe deal exista o mica padure care face parte din terenul casei- dar nu este inclusa in cei 3000 m. Pe teren (in livada) exista izvor- bazin de captare de unde apa ajunge in casa folosind forta gravitationala- fara hidrofor, fara curent, fara bani. Apa este limpede si buna. Casa se afla in curs de renovare. S-au efectuat lucrari de consolidare, stalpi de beton, subzidiri, plase pe peretii interiori, instalatie electrica noua, tencuiala interioara noua, sape, tavane de rigips pe structura metalica cu izolatie de vata minerala de 10 cm.Proprietatea se preteaza pentru casa de vacanta peisajul fiind foarte frumos, zona linistita cu aer curat dar si pentru locuinta permanenta fiind aproape de oras.Exista scoala si gradinita in sat.se face canalizare in sat. este in lucru.actele sunt pregatite pentru vanzare.

Detalii imobil Casa la deal si teren 3000m2 aproape de oras

Camere 4
Strada boaba, suseni
Suprafata 100 m2
Structura d+p
Bai 1
Suprafata teren 3000 m2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1960
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..