Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare vila comuna Musatesti, sat Stroesti, la 133 km de Bucuresti

205 m2, P+1, an constructie: 2007

89.000 €

Ultima actualizare: 30 Mai 2016
Rata credit de la 1,853 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

   De vânzare vilă și teren în  com. Mușătești, satul Stroești, cu acces din drumul național DN7C pe ruta Pitești-Merișani-Mălureni-Stroești și din drumul național DN73C pe ruta Curtea de Argeș-Valea Iașului-Mușătești-Vâlsănești-Stroești, la doar 133 km de București.           
   Vila a  fost construită în perioada aprilie 2006–mai 2007, finalizată cu utilități în februarie 2011 și locuită permanent din iulie 2011. Este poziționată cu fața spre sud pe un bot de deal la circa 150 m de strada principală, oferind protecție fonică la zgomote de orice fel și o perspectivă frumoasă asupra imprejurimilor. 
   Vila este situată în aria natural protejată “Valea Vâlsanului” - județul Argeș, pe versantul sudic al munților Făgăraș și în zona dealurilor înalte, arie ce cuprinde tot bazinul râului Vâlsan (superior și inferior până la vărsarea în râul Argeș), suprafețele aparținând localităților Muşăteşti, Brăduleț, Arefu, Nucșoara și Mălureni.
   Construcția este de tipul P+1E+Anexă pe bază de proiect certificat pentru calitate, cu structură din beton armat și zidărie din cărămidă, izolată exterior cu poliester extrudat și tâmplărie pvc Rehau, finisări și dotări cu materiale de bună calitate și acoperiș din tablă Lindab.           
   Este asigurată alimentarea cu energie electrică la tensiunea 220V/380V, apa curentă din fântână proprie cu hidrofor, încălzirea cu centrală de 40kw EcoHornet pe peleți, apa caldă prin centrală sau electric și evacuarea apei menajere într-o stație de epurare biologică compactă Rewatec-Germania.      
   De asemenea, este instalat un sistem de telefonie fixă, televiziune digitală prin cablu și internet, precum și un sistem de supraveghere și alarmare antiefracție.
   Suprafața construită la sol ocupă 139mp, suprafata desfașurată 205mp, iar suprafața utilă 159mp.            
   Curtea în suprafață de 1755mp este amenajată în terase cu gazon, straturi pentru legume sau zarzavaturi și pomi fructiferi (meri, peri, pruni, cireși, vișini, gutui, piersici, cais, nuci). Proprietatea este împrejmuită cu gard de fier la fațadă și cu lemn în rest.
   Terenul alăturat celui cu casa are suprafața de 1912 mp, este defrișat și poate fi destinat înființării unei livezi cu pomi fructiferi.     
   Vila este compartimentată astfel:       
    - parterul cuprinde o cameră de zi, o sufragerie, o baie cu cadă, o bucătărie, o cămară și holul de acces în locuință cu scara interioară spre etaj;    
     - etajul are două dormitoare, fiecare cu dressing și baie cu cadă, balcon și o terasă deasupra bucătăriei;          
      - anexa, în continuarea casei și semiîngropată în panta dealului, cuprinde o sală tip cramă, o cameră frigorifică de refrigerare, o cămară și o toaletă, iar deasupra este amenajată o terasă circulabilă.       
   Garajul este tot o construcție semiîngropată, având deasupra un spațiu de parcare pentru două-trei autoturisme.        
   Vila se vinde mobilată și utilată, ideală pentru casă de vacanță sau locuinţă permanentă.   Comision 0% la cumparator.

Detalii imobil Vanzare vila comuna Musatesti, sat Stroesti, la 133 km de Bucuresti

Camere 5
Strada Stroesti
Suprafata 205 m2
Structura P+1
Bai 4
Suprafata teren 3667 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2007
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..