Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vina casa locuibila in bucerdea grinoasa, jud alba .

80 m2, Beton si caramida, an constructie: 2007

25.000 €

Ultima actualizare: 8 Ianuarie 2017
Rata credit de la 508 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vina casa in bucerdea  grinoasa , jud alba , nr 10 , str potvechiului , con in 2007 , casa en compusa din , Terasa , hol , bucatarie  , camera  , baie,  baia nu este gata,  casa  mai are fundatie turnata pt inca 2 camere tot in acelasi an  (2007) are on gradina de cc 500m2 (5ari) , pomi  fructiferi si vie , cu possibilitate f  usoara  de  constructia unui  garaj,  access la  apa  curenta f usoara , casa  are o pozitie fff buna  pt tot ceea ce  isi  doreste omul,  intrare facila cu orice mijloc de transport,  sper  sa fie pe gustul dumneavoastra. Casa are gresie si parchet . 25000e fara  mobilier 30000e cu tot mobilier +etc, 

Detalii imobil Vina casa locuibila in bucerdea grinoasa, jud alba .

Camere 1
Strada Potvechiului
Suprafata 80 m2
Structura Beton si caramida
Bai 1
Suprafata teren 1000 m2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 2007
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..