Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

VILA CU PRIVELISTE DE VIS

250 m2, D+P+E+M, an constructie: 2007

295.000 €

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2019
Rata credit de la 6,141 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

În Comarnic, cartier Ghioṣeṣti, drum asfaltat, 4km distanṭǎ de DN1, altitudine 670m, vând casǎ de vacanṭǎ, nouǎ, terminatǎ în 2014, 250mp, complet mobilatǎ.

Casa (D+P+E+M) are patru dormitoare, trei bǎi, open living, balcoane, terasǎ spaṭioasǎ cu vedere la munte, beneficiazǎ de toate utilitǎṭile, încǎlzire centralǎ pe gaze, pergolǎ, tv cablu.

Teren 2200 mp, integral utilizabili, brazi, thuya, arbuṣti, pomi fructiferi, viṭǎ de vie, peisaj splendid, pǎdure de conifere la 2 km distanṭǎ, liniṣte, aer curat, apǎ de izvor pe conductǎ.

0766320086

Preṭ: 295.000 euro, negociabil.

Detalii imobil VILA CU PRIVELISTE DE VIS

Camere 7
Strada Gheosesti
Suprafata 250 m2
Structura D+P+E+M
Bai 3
Suprafata teren 2200 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2007
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..