Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

VILA SUPERBA

130 m2, D+P+M, an constructie: 2008

150.000 €

Ultima actualizare: 26 Iulie 2016
Rata credit de la 3,034 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila de vanzare sau inchiriere in cartierul  Garoafelor nr.1 pretabila  ca locuinta sau firma. Suprafata  construita este de 130 mp Demisol+ Parter + Mansarda iar suprafata desfasurata este de 310 mp. Numar total de camere 7 , garaj si 2 bai.

Pret de vanzare 150.000 Euro negociabil  sau 500 Euro/ luna pt chirie

Pentru mai multe informatii  trimite-ti sms sau sunati pe  What’s up la numarul

001-909-556-2049 ( SUA)  sau email la adresa viviana1007@yahoo.com

Detalii imobil VILA SUPERBA

Camere 7
Strada AUREL BORDENAS
Suprafata 130 m2
Structura D+P+M
Bai 2
Suprafata teren 310 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2008
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..