Vanzare teren

Zona Sopor, Cluj-Napoca vezi harta

600.000 €

Ultima actualizare: 28 Ianuarie 2021

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 706715

* campuri obligatorii

Vă propunem in EXCLUSIVITATE spre vânzare o parcelă de teren, situată în Intravilan, Cluj-Napoca, zona Sopor, având o suprafaţă de 20.000 mp si deschiderea de 54 ml la stradă si adancime 298 ml.Terenul are o vedere extraordinara si excelent pentru constructie de blocuri.Utilitatile sunt in imediata apropriere a terenului, cu certificat de urbanism, intabulat in cartea funciara.Parcela lipita de teren este incadrata ULc/PUZ : ceea ce permite construirea de blocuri P+8 sau P+10. Iar prin HCL se poate obtine PUZ-ul pentru parcela aceasta.Daca sunteti interesat(a) sa achizitionati acest teren sau doriti mai multe informatii suplimentare despre teren va rugam sa ne contactati.ID intern: 8IM4675.


Detalii imobil teren

Comision 2%
Suprafata 20000 m2
Sosea pavat
Apa DA
Energie electrica DA

8iM Imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 4 Aprilie 2019

Vechime: 2 ani, o luna

Comision perceput: 2%

8iM Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 26 Octombrie 2017
  • Vechime: 4 ani, o luna
  • Numar agenti: 1
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: toate zonele din Cluj-Napoca
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..