Teren intravilan 1,607mp in Grigorescu

Zona Grigorescu, Cluj-Napoca vezi harta

402.000 €

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2019

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 670553

* campuri obligatorii

Habitas Imobiliare va ofera spre vanzare un teren intravilan, situat intr-o zona mixta, de case si sedii de firme, foarte aproape de mijloace de transport in comun, gradinite, magazine.Terenul se preteaza pentru constructia unui imobil : sediu firma, birouri, cabinete, hotel, pensiune, Spa, fiind incadrat in UTr: Et - S_ Et ( subzona de activitati economice cu carater tertiar situate in zona cu caracter rezidential) si S_Is ( subzona de institutii si servicii publice si de interes public constituite in cladiri dedicate ).Pentru Utr Et: POT= 40%, CUT= 2.2; iar pentru S_Is: POT= 60%, CUT= 2.2, au fost demarate procedurile pentru obtinerea unui PUZ-PUD , propunand un proiect cu un imobil de 4 niveluri ( proiect conform pozelor).Toate utilitatile sunt pe teren: apa, gaz, curent electric si canalizare.Pretul este usor negociabil.


Detalii imobil Teren intravilan 1,607mp in Grigorescu

Comision 2%
Suprafata 1607 m2
Certificat urbanism DA
Canalizare canal
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Tunde Szekely

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 16 Aprilie 2019

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 2%

Habitas Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Ianuarie 2015
  • Vechime: 13 ani, 9 luni
  • Numar agenti: 14
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Cluj-Napoca
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..