Teren intravilan de 1430 mp in Andrei Muresanu

Zona Andrei Muresanu, Cluj-Napoca vezi harta

590.000 €

Ultima actualizare: 13 Iunie 2019

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 670554

* campuri obligatorii

Habitas Imobiliare va ofera spre vanzare un teren intravilan cu o suprafata generoasa in cartierul Andrei Muresanu, zona de case, strada cu asfalt, strada linistita, zona exclusiv rezidentiala. Proprietatea este inclusa in zonă construită protejată datorită valorilor urbanistice şi arhitecturale pe care le înglobează. In cadrul ei se regăsesc clădiri monument istoric .Terenul dispune de o casa, constructie veche, cu dispunerea D+P, suprafata utila de 210 mp , se recomanda demolarea ei si construirea unei alte case, dupa un proiect personalizat conform gusturilor si ideilor fiecaruia.Conform PUG este in UTR: ZCP_Liu, adica Hmax+ 12 m, POT= 35% si CUT= 0.9, se pot construi doar case individuale cu un regim de: (S)+P+1+M, (S)+P+1+R, D+P+M, D+P+R.Are toate utilitatile: apa, gaz, curent electric si canalizare.Pretul este usor negociabil.


Detalii imobil Teren intravilan de 1430 mp in Andrei Muresanu

Comision 2%
Suprafata 1430 m2
Intabulare DA
Canalizare canal
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Tunde Szekely

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 16 Aprilie 2019

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 2%

Habitas Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Ianuarie 2015
  • Vechime: 13 ani, 6 luni
  • Numar agenti: 14
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Cluj-Napoca
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..