Vanzare spatiu birouri

Zona Iris, Cluj-Napoca vezi harta

195.000 € (722,22 € / m2)

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2019

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 542511

* campuri obligatorii

Edil vinde casa cu destinatie birouri sau spatiu comercial cu 7 incaperi in Cluj-Napoca. Biroul are suprafata de 270 mp in doua structuri, casa avand 210mp iar garajul 60mp, teren cu suprafata de 430mp. Acesta are acces direct din strada principala, cu vad bun. Biroul este dotat cu centrala proprie, termopane. Biroul este in stare buna si este nemobilat. Biroul dispune de 1 garaje, gradina, debara, boxa, telefon si pivnita. Biroul este aproape de mijloacele de transport in comun. Pentru mai multe oferte va asteptam la sediul agentiei noastre pe Iuliu Maniu nr. 17 sau la telefoanele de mai jos. ID:BICJ222391

Detalii imobil

Pret/m2 722,22 €
Comision 2%
Incaperi 7
Suprafata 270 m2
Structura P/1
Grupuri sanitare 6
Facilitati/dotari curent, sistem incalzire

O constructie cu spatiu interior generos, care se preteaza pentru activitati de comert sau birouri fiind situata intr-o zona cu vad, bine conectata. Poate fi folosita si combinat pentru locuit si activitati comerciale, fiind compartimentata momentan in mai mutle spatii distincte.

Raporteaza problema

CARMEN MIRON

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 9 August 2017

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 2%

Edil imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Aprilie 2015
  • Vechime: 27 ani, o luna
  • Numar agenti: 1
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Cluj-Napoca
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..