Acest anunt nu mai este activ

Vanzare spatiu birouri

Zona Iris, Cluj-Napoca vezi harta

195.000 € (722,22 € / m2)

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 542511

* campuri obligatorii

Edil vinde casa cu destinatie birouri sau spatiu comercial cu 7 incaperi in Cluj-Napoca. Biroul are suprafata de 270 mp in doua structuri, casa avand 210mp iar garajul 60mp, teren cu suprafata de 430mp. Acesta are acces direct din strada principala, cu vad bun. Biroul este dotat cu centrala proprie, termopane. Biroul este in stare buna si este nemobilat. Biroul dispune de 1 garaje, gradina, debara, boxa, telefon si pivnita. Biroul este aproape de mijloacele de transport in comun. Pentru mai multe oferte va asteptam la sediul agentiei noastre pe Iuliu Maniu nr. 17 sau la telefoanele de mai jos. ID:BICJ222391

Detalii imobil

Pret/m2 722,22 €
Comision 2%
Incaperi 7
Suprafata 270 m2
Structura P/1
Grupuri sanitare 6
Facilitati/dotari curent, sistem incalzire

O constructie cu spatiu interior generos, care se preteaza pentru activitati de comert sau birouri fiind situata intr-o zona cu vad, bine conectata. Poate fi folosita si combinat pentru locuit si activitati comerciale, fiind compartimentata momentan in mai mutle spatii distincte.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..