Vanzare apartament

Zona Iris, Cluj-Napoca vezi harta

72.000 €

Ultima actualizare: 24 Februarie 2020
Rata credit de la 1,934 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 695944

* campuri obligatorii

Vand apartament 38 mp terasa mare 10mp, in bloc nou, finisat, cu loc de parcare subteran, etaj 7 din 9 cu priveliste deosebita, open space cu posibilitati de compartimentare multiple. Bloc cu doua lifturi, foarte calduros care va avea la parter un mini mall, care include un magazin Mega Image, farmacie, cofetarie etc. Imobilul face parte din ansamblul North Plaza Residence de pe strada Oasului si se afla intr-o zona cu facilitati: la 300 m de statie de tramvai, 100 m de sala de sport, gradinita in apropiere, aproape de supermarket Auchan, la 2 statii tramvai de facultatea de mecanica, la 3 statii de Gara.Sunati pentru vizita. ID:APCJ306909


Detalii imobil apartament

Pret/m2 1.894,74 €
Comision 2%
Camere 1
Suprafata 38 m2
Etaj 7/9
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Beton
Stare proprietate noua
An constructie 2008
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare garaj

CARMEN MIRON

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 9 August 2017

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 2%

Edil imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Aprilie 2015
  • Vechime: 28 ani, 2 luni
  • Numar agenti: 1
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Cluj-Napoca
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..