Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Inchiriere spatiu birouri

Zona Iris, Cluj-Napoca vezi harta

1.100 € / luna (5,00 € / m2 / luna )

Ultima actualizare: 10 Aprilie 2021

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 549316

* campuri obligatorii

Trebuie sa vedeti aceasta oferta exceptionala! Imobilul face parte dintr-o constructie noua. Va oferim spre inchiriere birou cu 1 incaperi in localitatea CLUJ-NAPOCA, cartierul IRIS, in apropiere de UTCN. Biroul are suprafata de 220 mp si este situat la etajul 1 din 4 . Biroul are 2 grupuri sanitare, 4 parcari. Acesta este dotat cu centrala proprie. Acesta are interfon, sistem de alarma, ferestre de termopan, usa termopan. Serviciile oferite sunt administratie, curatenie, paza, sistem de supraveghere. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. BICJ223820 ID:BICJ223820

Detalii imobil

Pret/m2 5,00 € / luna
Comision 50%
Plata in avans 1 luna
Garantie 1100 €
Incaperi 1
Suprafata 220 m2
Structura 1/4
Grupuri sanitare 2
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 4
An constructie 2000
Facilitati/dotari curent, interfon, sistem de alarma, sistem incalzire

Spatiul de birouri este situat intr-o zona cu acces auto facil, cladire de birouri cu supraveghere video, locuri de parcare, sistem de alarma.

Raporteaza problema

CARMEN MIRON

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 9 August 2017

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 50%

Edil imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Aprilie 2015
  • Vechime: 29 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 1
  • Comision perceput: 50%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Cluj-Napoca
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..