Apartament 4 camere Grigorescu Donath nemobilat 2 bai 2 balcoane

78 m2, 2/4, an constructie: 1980

141.500 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 3,853 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!


Direct de la proprietari - De vanzare apartament cu 4 camere in cartierul Grigorescu, str. Donath, nr. 60, pret 141.500 euro (negociabil).

Apartamentul are o suprafata utila de 78.09 m2, plus doua balcoane a cate 5.22 m2 fiecare; este compus din 4 camere, bucatarie unita cu un hol mare la intrarea în apartament, 2 debarale, 2 bai, 2 balcoane; are pivnita, interfon si este situat la et. 2 într-un bloc vechi cu patru etaje. Are geamuri termopan și centrală proprie. Se vinde nemobilat, proaspat zugravit si curat. Blocul din care face parte este izolat termic.

Detalii imobil Apartament 4 camere Grigorescu Donath nemobilat 2 bai 2 balcoane

Camere 4
Strada Donath
Suprafata 78 m2
Etaj 2/4
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1980
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..