Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 4 camere Grigorescu Donath nemobilat 2 bai 2 balcoane

78 m2, 2/4, an constructie: 1980

141.500 €

Ultima actualizare: 19 Iulie 2020
Rata credit de la 3,852 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!


Direct de la proprietari - De vanzare apartament cu 4 camere in cartierul Grigorescu, str. Donath, nr. 60, pret 141.500 euro (negociabil).

Apartamentul are o suprafata utila de 78.09 m2, plus doua balcoane a cate 5.22 m2 fiecare; este compus din 4 camere, bucatarie unita cu un hol mare la intrarea în apartament, 2 debarale, 2 bai, 2 balcoane; are pivnita, interfon si este situat la et. 2 într-un bloc vechi cu patru etaje. Are geamuri termopan și centrală proprie. Se vinde nemobilat, proaspat zugravit si curat. Blocul din care face parte este izolat termic.

In apropiere sunt Banca Transilvania, magazine de cartier, Mega Image, Profi, farmacii, restaurante si cafenele, fiind aproape de Hoia si de malul Somesului. De asemenea, este foarte aproape de Liceul Onisifor Ghibu, de gradinite, Policlinica Grigorescu, cabinete medicale, dispensar pentru copii si parcuri de cartier cu locuri de joaca pentru copii.

Finisajele in apartament sunt de calitate, fiind folosite materiale de calitate superioara

Apartamentul are parchet laminat de calitate in toate camerele, inclusiv in bucatarie si hol; parchetul este in stare foarte buna, fiind pana recent acoperit cu mocheta.

Geamurile termopan sunt confectionate cu PVC din Germania, feroneria este de foarte buna calitate si au argon in interior; fiecare geam are deschidere dubla, inclusiv usile de la balcoane.

Apartamentul are centrala proprie (Vaillant), cu instalatie de cupru si calorifere de calitate (Cehia);

Dispune de doua spatii pentru debara, cate unul in apropierea fiecarei bai, care pot fi amenajate cu rafturi pentru depozitare ori în care pot fi amplasate mașina de spălat și uscator haine;

 Peretii sunt gletuiti si toate muchiile sunt prevazute cu coltare de aluminiu;

Toate usile au fost inlocuite cu usi la comanda;

Dispune de usa metalica la intrare (latime 90 cm), import Ungaria, cu ancorare în toate direcțiile si dublu mecanism de inchidere; yala principala are cod de protectie contra copiere frauduloasa; este capitonata (antifonata).

 

PERSOANA DE CONTACT

DANIELA

Tel: 0767 619 441

Facebook: https://www.facebook.com/Apartament-de-vanzare-Grigorescu-4-camere-VIDEO-108119024303131/

Video: https://www.facebook.com/108119024303131/videos/3066426936727747/?__so__=channel_tab&__rv__=all_videos_card

Poze: https://www.facebook.com/pg/Apartament-de-vanzare-Grigorescu-4-camere-VIDEO-108119024303131/photos/?ref=
page_internal

Prezentare detaliata Power Point https://www.dropbox.com/s/vax6yftbqivlgi6/Prezentare%20Apartament%20PPT.ppsx?dl=0

 

Detalii imobil Apartament 4 camere Grigorescu Donath nemobilat 2 bai 2 balcoane

Camere 4
Strada Donath
Suprafata 78 m2
Etaj 2/4
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1980
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..